Lokacija

 

Najbližje transferne povezave:

Letališče: Ljubljana: 30 km
Vlak: Bled: 1 km
Trajekt: Koper: 70 km

 

Kako priti do nas?

Z avtom: Če prihajate iz Ljubljane po avtocesti A2, pri odcepu za Bled zavijete desno. Ko se peljete mimo bencinske črpalke na Bledu, pri semaforju zavijete desno in sledite smeri Gorje (Pokljuka, Vintgar). Ko se peljete mimo športnega stadiona, po 1 km zavijete levo (tabla za železniško postajo Bled-Jezero). Po 500 m pri malem lesenem kozolcu z napisom Apartma Kobal zavijete desno. Naša hiša stoji na koncu Valvazorjeve ulice. Dobrodošli!

 

Z vlakom: Železniška postaja Bled-Jezero je približno 500 m oddaljena od naših apartmajev. Ob izstopu iz železniške postaje sledite drevoredu na levo. Pot nadaljujete po Kolodvorski cesti. Ko prispete do majhnega lesenega kozolca z napisom Apartma Kobal, zavijete levo na Valvazorjevo ulico. Pot vam vzame 10 minut časa. Dobrodošli!

 

Z avtobusom: Ko prispete na glavno avtobusno postajo Bled, morate presesti na avtobus smer Krnica – Gorje in po 2 km izstopiti na drugem avtobusnem počivališču. Ko izstopite iz avtobusa, pred sabo zagledate podjetje LIP (lesno industrijo Bled). Sledite ulici na levo ter kmalu zavijete desno na Triglavsko ulico. Ob tem pred sabo že zagledate hišo z lesenim kozolcem in napisom Apartma Kobal. Dobrodošli!